Home / Македонија / Отворен број за донации за погодените од поплавите

Отворен број за донации за погодените од поплавите

Во рамки на програмата за помош на настраданите во полавените региони отворен е број за донации од сите мобилни мрежи во државава.
Бројот за донации е: 143 400 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*