Home / Tag Archives: моментна

Tag Archives: моментна

Состојбата во Новаци моментно стабилна

Семејството на Станко Мицевски од Новаци чија куќа е целосно поплавена од вчера се привремено сместени во студентскиот дом во Битола.Нивниот престој го организира и обезбеди општина Новаци.   Вредните ствари од куќата сеуште се наоѓаат во салата на општината ...

Read More »