Home / Tag Archives: Монистра

Tag Archives: Монистра

Концерт на етно групата „Монистра” во Битола

На 19 јуни 2015 година со почеток во 20.00 часот во големата сала на Центарот за култура Битола ќе се одржи концерт на Етно групата “Монистра“. Етно групата “Монистра“  која делува од 2002 година ја сочинуваат:Александар Јовевски – кавал, тамбура, ...

Read More »