Home / Tag Archives: награда.Звиздик

Tag Archives: награда.Звиздик

Наградата за мир на Мостар за Зоран Заев

Премиерот Зоран Заев, доби награда за мир во Мостар, Босна и Херцеговина, со што влезе меѓу значајните личности во светот од политичкиот и општетствениот живот, заслужни за поврзување на луѓето, поттикнување соработка и меѓусебно почитување. Центарот за мир и мултиетничка ...

Read More »