Don't Miss
Home / Tag Archives: непречено

Tag Archives: непречено

Не е нарушен производниот процес во РЕК “Битола“

Во врска со поплавите во Новаци со соопштение се јави и менаџментот на АД ЕЛЕМ. Големиот воден бран кој деновиве ја зафати Пелагонија и доведе до излевање на реката Црна кај село Новаци, не предизвика посериозни проблеми во работата на ...

Read More »