Don't Miss
Home / Tag Archives: неработни

Tag Archives: неработни

Ова се неработни денови за празниците

Согласно со Законот за празници на Република Македонија (Сл.весник на РМ број 21/98 и 18/07) во 2014 и 2015 година неработни денови се: 01 јануари, Нова Година, кој се паѓа во четврток, 06 јануари за граѓаните од православна веросиповест се празнува празникот Бадник и се паѓа ...

Read More »