Don't Miss
Home / Tag Archives: никој

Tag Archives: никој

Зврлевски разрешен

64 пратеници гласаа за разрешување на јавниот обвинител, Марко Зврлевски, на денешната пленарна седница во Собранието. По неколкунеделна расправа народните избраници се произнесоа за оваа точка откако пратениците од ВМРО-ДПМНЕ се откажаа од дебатата. По почнувањето на денешната седница пратениците ...

Read More »