Home / Tag Archives: Никола Талевски

Tag Archives: Никола Талевски

Никола Талевски добитник на наградата за новинарство на Битолски весник “ Тоде Петрески”

Денеска претпладне, во НУУБ “ Св. Климент Охридски “ Битола во присуство на голем број почитувачи на неговото новинарско дело, членовите на неговото  потесно семејство, по 12 пат беше врачена наградата за новинарство на Битолски весник, “ Тоде Петрески” Годинашен ...

Read More »