Home / Tag Archives: Ниваци

Tag Archives: Ниваци

Стартува културното лето Новаци 2018

Вечерва во Новаци стартува 6-тото издание  „Културно забавно лето Новаци 2018“. Свеченото отварање е  со музички концерт на Анета и група Молика. Годинашното културно лето ке биде одбележано со  16 културни настани кои ќе се одржат на повеќе локации во ...

Read More »