Home / Tag Archives: низа

Tag Archives: низа

Здружението “За чист воздух во Битола“ утре ќе протестира

Иницијативниот одбор “ Битола сака чист воздух “ кој во меѓувреме прерасна во Здружение на граѓани, за утре, 4 Ноември, денот кога Битола го слави својот 70 годишен роденден најави низа активности. Покрај свеченото отворање на седиштето на Здружението и ...

Read More »