Don't Miss
Home / Tag Archives: новогодишен. култура

Tag Archives: новогодишен. култура

Предновогодишен филмски викенд за деца

Oд денеска до 20 ноември во четири градови низ Македонија ќе бидат прикажани четири филмови за деца во рамките на проектот „Предновогодишен детски филмски викенд“ организиран од Асоцијацијата на филмски дистрибутери АФИДИ Битола. Филмовите се наменети за деца од 10 ...

Read More »