Don't Miss
Home / Tag Archives: очекувања

Tag Archives: очекувања

Европратениците очекуваат кредибилни избори

По средбите со партиите, со специјалната јавна обвинителка Катица Јанева и со претставници на граѓанското општество, тричлената делегација на Европскиот парламент информираше дека се импресирани од напредокот и подготовките за изборите во декември. – Импресиониран сум од досегашните подготовки за ...

Read More »