Home / Tag Archives: одлоѓи

Tag Archives: одлоѓи

Талески не се појави на судење

На денешното рочиште кое се одржа во Основниот суд во Битола, на кое требаше да се одржи судкскиот процес на Општната Битола, птотив Радио Б -97, на кој како тужител се јавува сега веке екс градоначалникот Владимир Талески,  Талески не ...

Read More »