Home / Tag Archives: официјална

Tag Archives: официјална

Германската амбасадорка во посета на Битола

Денеска, во прва официјална посета на Битола, беше новата амбасадорка на Германија во Република Македонија, Кристине Алтхаузер. Амбасадорката оствари средба со градоначалникот на Битола, д-р Владимир Талески. На средбата стана збор за соработката помеѓу Германија и Битола, притоа посебно беше ...

Read More »