Home / Tag Archives: опструкции

Tag Archives: опструкции

Габриела Илиевска: Нема да се повлечам од иницијативата за преименување на салата

Денес, во јавноста со соопштение се огласи Габриела Илиевска, советник во Советот  на општина Битола, која на вчерашната седница ја поднесе иницијативата за преименување на спортската сала “Младост“. -Како подносител на иницијативата за преименување на спортската сала “Младост“  во спортска ...

Read More »