Don't Miss
Home / Tag Archives: органи

Tag Archives: органи

Отпечатени просториите на Синдикатот во РЕК Битола

Во присуство на комисија од неколку членови денеска во РЕК Битола беше отпечатена една од просториите каде што се чуваа(т) документите од работењето на Синдикатот на РЕК Битола. Со тоа новото раководство на Синдикатот на РЕК Битола и официјално се ...

Read More »