Home / Вести / Отпечатени просториите на Синдикатот во РЕК Битола

Отпечатени просториите на Синдикатот во РЕК Битола

Во присуство на комисија од неколку членови денеска во РЕК Битола беше отпечатена една од просториите каде што се чуваа(т) документите од работењето на Синдикатот на РЕК Битола.

Со тоа новото раководство на Синдикатот на РЕК Битола и официјално се смести во сите простории кои неколку месеци беа запечатени.

Инаку според информации на Битолски весник целокупната документација за работењето на Синдикатот, која е архивирана е снимена и нотарски заверена. Направени се видоа запсии за тоа што е затекнато во просториите и истата документација ке биде предмет на разгледување кај надлежните истражни органи и ревизија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!