Don't Miss
Home / Tag Archives: организатори

Tag Archives: организатори

Организаторите на “Интерфест“ иницираат возобновување на концертната сала во Домот на АРМ

Организаторите на интернационалниот фестивал на класична музика „Интерфест” , што оваа недела се одржува во Битола, излегоја со иницијатива и собирањето потписи за обнова и ставање во функција на концертната сала во Дом на АРМ која е затворена седум години. ...

Read More »