Home / Tag Archives: отчет

Tag Archives: отчет

Отчет за (не)сработеното !

Како што е вообичаено и како што му беше  воедно наложено од партијата, градоначалникот на Битола, Владимир Талески деновиве го поднесе својот “отчет “ за тоа што го  направил во својот трет  градоначалнички мандат. Притоа Талевски во негов стил ги ...

Read More »

Отчет на градоначалникот на Новаци, Лазар Котевски

Градоначаникот Лазар Котевски  деновиве  даде отчет за сработеното во изминатите 4 години. Во Отчетот, градоначалникот Котевски истакна дека во третиот свој мандат реализирал бројни инфрастуктурни проекти, од кои некои имаат капитална вредност. -Да работиш во интерес на народот е најголема ...

Read More »

Отчет на градоначалникот на Новаци Лазар Котевски

Денеска напладне градоначалникот на Новаци, Лазар Котевски ќе поднесе отчет за сработеното во изминатиот трет  мандат. Прес конференцијата ќе се одржи во салата  на Советот. На денешниот отчет Лазар Котевски ќе ја соопшти одлуката дали ќе с екандидира за четврт ...

Read More »

Реализирани 140 проекти за развој на Новаци

Градоначалникот на Општина Новаци, Лазар Котевски, изминатите денови излезе со отчет за сработеното, нешто што во изминатата деценија откако на власт во општината е оваа локална самоуправа се практицира од страна на Општината под водство на Котевски. Тој се осврна ...

Read More »

Градоначалникот на Општина Новаци со отчет за сработеното

Градоначалникот на Општина Новаци, Лазар Котевски, пред јавноста даде отчет за сработеното и реализираното во текот на минатата 2014 година. Годината која измина беше во знакот на големи инфраструктурние зафати односно асфалтирање на неколку регионални и локални патни правци и ...

Read More »

За 100 дена реализирани 116 проекти а 545 почнати да се реализираат

-За само 100 дена целосно реализиравме 116 проекти од вкупниот број предвидени во програмата, а други 554 проекти почнаа да се рализираат и се во тек. Тоа се вкупно 670 проекти што се целосно спроведени или во тек е нивна ...

Read More »