Don't Miss
Home / Tag Archives: отсечени

Tag Archives: отсечени

Отсечени селата Добрушево, Дедебалци, Трап, Будаково

Состојбата со поројните дождови и поплавите кои веќе неколку дена ја имаат зафатено Пелагонија не е алармантна само во Новаци. Таа и натаму е критична и во општина Могила. Според информации од Кризниот штаб на Могила во оваа општина целосно ...

Read More »