Home / Tag Archives: падот

Tag Archives: падот

Заев ги отфрла обвинувањата на Груевски

Колку полесно Груевски го прифати поразот на локалните избори, толку подобро за Македонија. Ова го вели премиерот Зоран Заев, коментирајќи го последното интервју на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, за кое вели дека било многу хаотично. Заев ги отфрли обвинувањата од неговиот ...

Read More »