Home / Tag Archives: пејсажи

Tag Archives: пејсажи

Масовен одѕив на планинарската тура низ Мариово

Општина Новаци во рамките на проектот „ Жива историја, жива природа 2” деновиве  ја организираше  планинарска тура низ Мариово. На овој планинарски марш кој наиде на голема масовност учество зедоа 160 планинари. -Го организираме овој планинарски марш во склоп на ...

Read More »