Home / Tag Archives: пијани

Tag Archives: пијани

Пијани битолчани дивееа во ноќниот клуб “Расчекор“ и се пресметаа со полицијата

Ноќниот клуб “Расчекор“ кој во Битола важи за еден од најрепрезентaтивните но и како клуб каде често се случувааt  инциденти, синоќа беше место каде што, пијани битолчани повторно дивееа. Според информации на СВР- Битола, ноќта во саботата спроти неделата околу ...

Read More »