Home / Tag Archives: покриви

Tag Archives: покриви

Граѓанскиот форум ги детектираше најважните проблеми

Денеска, продолжи третата сесија од граѓанскиот форум, на која учесниците ги одбраа   најсуштинските  проблеми  со кои се соочува Општина Карпош. Претставниците од урбаните заедници и жителите  на локалната самоуправа  разговараа за најбитните прашања кои ги тангираат сите граѓани на Општината. ...

Read More »

Замена на азбесни покриви во Тафталиџе 2

Жителите на ул. Бањалучка бр.13 (нас. Тафталиџе 2), ќе добијат нов покрив на својот индивидуален станбен објект во должина од 172 м2. Досегашните дотраени салонитни азбестни табли ќе бидат заменети со висококвалитетен бел ребраст лим, кој за нив го донираше ...

Read More »

Нови покриви за зградите во Карпош

Со јавен повик за изградба и реконструкција на нови покриви во колективните станбени објекти, Општина Карпош почнува со големата акција за изградба и санација на покривите на колективните станбени објекти на своја територија. Денеска, пред првата таква зграда која е ...

Read More »