Don't Miss
Home / Tag Archives: поредок

Tag Archives: поредок

Иванов го потпиша Законот за амнестија

Законот за амнестија изготвен од Координативно тело за помирување, вчера беше објавен во Службен весник, што подразбира дека претседателот Ѓорге Иванов го потпишал указот за прогласување за овој закон, односно дека веќе тече рокот од пет дена за пријавување на ...

Read More »