Home / Tag Archives: pre;ki

Tag Archives: pre;ki

Отворен Ресурсен центар за слепи лица во Битола

Во присуство на градоначалниците на Битола,  Демир Хисар, Новаци, Могила и Ресен, како и членовите на Здружението на слепи лица од Битола, денеска во Битола беше свечено отворен новиот Ресурсен центар слепите лица и  лицата со оштетен вид. За овој ...

Read More »