Home / Tag Archives: предизборен

Tag Archives: предизборен

Курц со поддршка за ВМРО-ДПМНЕ: Македонија е на добар пат кон ЕУ

Благодарен сум што ме поканивте на оваа импресивна манифестација, рече австрискиот шеф на дипломатијата Себастијан Курц од митингот на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата во Скопје. Курц ја даде својата поддршка и поддршката од неговата Австриска народна партија на ВМРО-ДПМНЕ. Тој посочи ...

Read More »

До 31 август треба да се создадат услови за избори

Политичките партии ги очекува жешко работно лето, со оглед на тоа што со вчерашниот договор е утврдено до 31 август да се исполнат сите услови за одржување избори. Тогаш лидерите повторно ќе се сретнат и ќе ја дадат својата оцена. ...

Read More »