Home / Tag Archives: преставништво

Tag Archives: преставништво

Македонската полиција ја обезбедува Српската амбасада

Целиот персонал на абасадата на Р. Србија во Скопје е повикан на итни консултации во Белград. Ова пишува во нотата која српското МНР ја пратило до македонските колеги, но во нотата не биле наведени причините за овој чин. Околу српската ...

Read More »