Home / Tag Archives: пристапници

Tag Archives: пристапници

Редици за зачленување во СДСМ

По победата на парламентарните избори и составувањето на Новата влада интересот за зачленување во СДСМ Битола, според информации на порталот на Битолски весник бил огромен. Иако засега нема официјална потврда за тоа сепак според наши извори над 4.000 битолчани покажале ...

Read More »