Home / Uncategorized / Редици за зачленување во СДСМ

Редици за зачленување во СДСМ

По победата на парламентарните избори и составувањето на Новата влада интересот за зачленување во СДСМ Битола, според информации на порталот на Битолски весник бил огромен.

Иако засега нема официјална потврда за тоа сепак според наши извори над 4.000 битолчани покажале интерес за зачленување во СДСМ и наводно потпишале пристапници.

Ваквиот голем интерес многумина го толкуваат како добар знак пред престојните локални избори во Битола, на кои СДСМ очекува сигурна и убедлива победа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*