Don't Miss
Home / Tag Archives: професорка

Tag Archives: професорка

Александар Кирацовски:Битола со Наташа ќе биде место каде вреди да се живее

Потврдувајки ја кандидатурата на  Наташа Петровска, за  кандидатка на СДСМ за градоначалничката функција во Битола, генералниот секретар на партијата, Александар Кирацовски изјави дека Наташа  победила на партиските анкети во конкуренција на уште 11 други кандидати. – Несакајќи да се навраќам ...

Read More »