Home / Uncategorized / Александар Кирацовски:Битола со Наташа ќе биде место каде вреди да се живее

Александар Кирацовски:Битола со Наташа ќе биде место каде вреди да се живее

Потврдувајки ја кандидатурата на  Наташа Петровска, за  кандидатка на СДСМ за градоначалничката функција во Битола, генералниот секретар на партијата, Александар Кирацовски изјави дека Наташа  победила на партиските анкети во конкуренција на уште 11 други кандидати.

– Несакајќи да се навраќам на кое дереџе претходната власт и градоначалник ја доведоа нашата Општина, ве уверувам, ви гарантирам дека со нашиот кандидат и со значајна поддршка од централната власт, Битола ќе биде место каде вреди да се живее, да се твори и старее, вистинско место за школување и водење бизнис, место за квалитетно лекување, град за култура и спортување, град со европска инфраструктура – напиша Кирацовски на неговиот Фејсбук профил.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*