Home / Tag Archives: пролетно

Tag Archives: пролетно

Пролетно чистење на дивите депонии

Акцијата на Општина Битола за чистење на дивите депонии заедно со јавните комунални претпријатија „Комуналец”, „Нискоградба” и „Водовод” за оваа сезона започна на повеќе локации низ градот. Денеска  јавните комунални претпријатија презедоа активности на неколку локации меѓу кои и дивата ...

Read More »