Home / Tag Archives: Раде

Tag Archives: Раде

Нов мeѓународен успех на битолските ротаријанци

Битола има богата традиција на ротаријанството. Кон низата успеси  битолските ротарјинаци деновиве  додадоа  уште еден меѓународен успех. Од вкупно 19 ротари клубови колку што постојат во Република Македонија, со околу 560 членови,  двата ротари  клубови од  нашиот град, Ротари клубот ...

Read More »