Don't Miss
Home / Tag Archives: ранет

Tag Archives: ранет

Ранет ловџија кај Ѓавато, Битолско

Рано изутрината со прострелна рана во градите на Клиничката болница беше примен ловџија, кој според информации на Битолски весник  бил тешко ранет кај месноста над Ѓавато. Лицето било веднаш опериранп на хирушкото одделение во Клиничката болница во Битола,  при што ...

Read More »