Don't Miss
Home / Tag Archives: реално

Tag Archives: реално

Поддршка на бизнис секторот

За секоја локална самоуправа она што е најсуштински, најзначајно е обезбедување на егзистенција за нејзините граѓани. Тоа секако е поврзано со добра соработка со бизнис секторот која што всушност би овозможила, меѓу другото заштитување на интересите на бизнис секторот меѓутоа ...

Read More »

Антонио Милошоски: Зголемени пензии за 10.25 %, бањска рекреација и рекреативни туристички викенди за пензионерите

Зголемување на пензиите за 10.25 %, дополнителна  програма за бањска рекреација на пензионерите која ќе важи за 22.000 пензионери  и рекреативни туристички викенди за 15.000 пензионери  е предвидено во  програмата „РЕАЛНО” на ВМРО-ДПМНЕ, најави денеска во Битола,  Антонио Милошоски,  носител ...

Read More »

Секс бомби

Македонија повторно ја потресуваат нови бомби. Но, за разлика од “бомбите” на Заев,  кои главно  беа “полни” со содржини за политички криминал, најновите “бомби”, кои деновиве беа “експлодирани” и кои во голема мера покрај политичката јавност ги стресоа и социјалните ...

Read More »