Home / Tag Archives: ревија

Tag Archives: ревија

Раскош и драматичност во најновата колекција „Подем на гревот” на модниот бренд “PAPAZ”

Еден од најуспешните македонски модни дизајнери Андреј Папаз Ѓоргиевски  ги вооодушеви вљубениците во модата  со најновата колекција „Подем на гревот”  на модниот бренд  „PAPAZ” која ја претстави на Модниот викенд во Скопје што минатата недела се одржа во престижниот хотел ...

Read More »

Ревија на филмови од големите светски кинематографии

Битолскиот Центар за култура во соработка со КТ Филм-Медиа и со поддршка на Агенцијата за филм на Република Македонија почна со реализација на ревија на филмови од големите светски кинематографии. Според Борче Димитровски, директор на НУ Центар за култура-Битола, филмската ...

Read More »

Од втори до 10 октомври ревија на европски филмови

За вистинските љубители на филмот од трети до 10 октомври во 3 Д- киното на Центарот за култура ќе се одржи “Ревија на европски филмови“. Во продолжение на текстот и термините за проекциите на најновите изданија од европската филмска уметност. ...

Read More »