Home / Tag Archives: режим

Tag Archives: режим

Соопштение од ЈП “Нискоградба “

Им се соопштува на граѓаните на Општина Битола дека поради изведување на градежни работи на ул.Мордо Нахмијас Лазо, на потегот од раскрсницата со уч.Димитар Тодоровски до патчето за манастирот Св.Ана, улицата ќе биде затворена за сообраќај во период од 07:00 ...

Read More »

Заев: Не барам поддршка за 63 пратенци, туку за 1,5 милион граѓани колку што живеат во Македонија

Изјавувајќи дека тој за разлика од Никола Груевски не бара поддршка за 63 патеници, туку за  1.500.000 граѓани на Македонија кои останаа да живеат во државата и  за уште неколку стотини илјади граѓани кои ја напуштија Република Македонија,  лидерот на ...

Read More »