Home / Tag Archives: Роберт.вечер

Tag Archives: Роберт.вечер

Стартуваше “Интерфест 2017“

Со концерт на српскиот камерен оркестар „Св. Ѓорѓе“ од Белград и македонскиот виолинист Костадин Богданоски, започна 26-от Интернационален фестивал на класична музика „Интерфест“. До 12-ти октомври на фестивалот ќе настапат уметници од Србија, Италија, Хрватска, Португалија, Шпанија, Турција, Украина, Франција ...

Read More »