Home / Tag Archives: самоубиство

Tag Archives: самоубиство

Позната адвокатка изврши самоубиство

Жената која во текот на вчерашниот ден си го одзеде животот скокајќи од терасата на зградата и деловницата на поранешната агенција ЈАТ во Битола,  е позната адвокатка од Битола со иницјали С.Б. на возраст од 59 години. Засега не се ...

Read More »

Сеуште непознат идентитетот на жената која изврши самоубиство

Идентитетот на жената која денеска рано претпладне, околу 10 часот изврши самоубиство, скокајќи од зградата кај поранешен ЈАТ сеуште не е утврден. Според информации од СВР- Битола нејзиниот идентитет засега останува непознат и дека истражните органи и јавното обвинителство ги ...

Read More »

Самоубиство во Битола

Денеска, нешто по 10 часот во Битола, во зградата на поранешен ЈАТ, на улица “Борис Кидрич” се случи самоубиство. Според зборовите на очевидци станува збор за самоубиство на жена, која наводно скокнала од зградата и починала на самото место.  Идентитетот ...

Read More »