Home / Tag Archives: секеретар

Tag Archives: секеретар

Алексанадр Кирацовски генерален секретар на СДСМ

Со одлука на партиското раководство на СДСМ  во неделата, на 18 јуни, за генерален секретар на СДСМ е избран Александар Кирацовски, актуелен пратеник во Собранието на Македонија, кој во изминатиот период ја извршуваше функцијата потретседател на партијата. Кирацовски е роден ...

Read More »