Don't Miss
Home / Tag Archives: семејни

Tag Archives: семејни

Улична демократија пред семејните домови

Кога се мислеше дека битолчани како да се навикнаа на секојдневните протести и контрапротести, кои понекогаш ги има дури по два во едно деноноќие, последните неколку дена состојбите буквално како да ескалираа. Блокирани институции, нагрдени објекти, исфарбани споменици, искршени стакла ...

Read More »