Home / Tag Archives: школо

Tag Archives: школо

Роса школо за родителство во Клиничката болница во Битола

Утре, 25.12.2018 од 12.00 часот, во Клиничката болница во Битола ќе се отвори третото и последно Роса школо за родителство за 2018 година.  На прес-конференцијата ќе се обратат:  1.       Катерина Хаџи-Ангелеска, сениор бренд специјалист во Пивара Скопје 2.       Др. Владимир ...

Read More »