Don't Miss
Home / Tag Archives: Силјан

Tag Archives: Силјан

Нови детали за аферата “Рекет“

Во врска со аферата “Рекет“ новинарот Бранко Геровски излезе со нови детали. Тој пишува за односот на Силјан Мицевски со Боки 13 Една од најважните „платформи“ со кои се занимава Меѓународниот сојуз на Бојан Јовановски е изградба на т.н. европски ...

Read More »

Силјан Мицевски распнат меѓу “лавот “ и “ружата “

Во изминатите неколку дена битолската и македонската јавност сведоци се на остра “дебата” помеѓу ВМРО ДПМНЕ и СДСМ околу најновиот тендер за ископ на јаловина во РЕК “ Битола”. Генералниот секретар на ВМРО ДПМНЕ, Игор Јанушев се сомнева дека АД ...

Read More »