Don't Miss
Home / Tag Archives: Скоје

Tag Archives: Скоје

Србија ги повлече своите дипломати од Македонија

Целиот персонал на абасадата на Р. Србија во Скопје е повикан на итни консултации во Белград, пренесуваат медиумите. Ова пишува во нотата која српското МНР ја пратило до македонските колеги, но во нотата не биле наведени причините за овој чин. ...

Read More »