Home / Tag Archives: слуѓба

Tag Archives: слуѓба

Патронажна служба за изнемоштените лица

Денес ќе најавам еден проект кој како предлог произлезе од самите битолчани, по што извршивме и конкретна анализа на реалните потреби и оправданоста. Општината ќе формира посебен Оддел за давање помош во домашни услови на старите и изнемоштени лица и ...

Read More »