Home / Tag Archives: СМС

Tag Archives: СМС

Градоначалникот Талески со монструозно сценарио да го згасни Битолски весник

И покрај тоа што во изминатите години во голем број наврати сум слушал од негови блиски поранешни и сегашни соработници и пријатели, дека суетата  на Владимир Талески нема граница, сепак ни на сон можев да претпоставам дека  градоначалникот Талески, кој ...

Read More »