Don't Miss
Home / Tag Archives: Соју

Tag Archives: Соју

Спорт за општествена акција

Младинскиот  Сојуз  Крушево во партнерство со Специјалната Олимпијада на Македонија, во рамките на проектот “Спорт за општествена акција“, финансиран од Европската унија од програмата Еразмус +, организира финален спортски настан во пинг понг и бадминтон. Натпреварите ќе се одржат во ...

Read More »