Home / Спорт / Спорт за општествена акција

Спорт за општествена акција

Младинскиот  Сојуз  Крушево во партнерство со Специјалната Олимпијада на Македонија, во рамките на проектот “Спорт за општествена акција“, финансиран од Европската унија од програмата Еразмус +, организира финален спортски настан во пинг понг и бадминтон.

Натпреварите ќе се одржат во СЦ „Борис Трајковски“ на 22.12.2018 (сабота) од 12:00 – 14:00 часот.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*