Home / Tag Archives: соработници

Tag Archives: соработници

Започна бесплатната летна школа на Сеавус едукативниот и развоен центар

Повеќе од 100 учесници вчера (01.09) присуствуваа на првите предавања од бесплатната летна школа за идните ИТ таленти во земјата во организација на Сеавус едукативен и развоен центар. На првиот ден од богатата програма, учесниците добија можност на кратко да ...

Read More »